Nokta Adak Kurban Satış ve Kesim Merkezi

Nokta’da Kurban Hazırlıkları Tamam!

Her yıl olduğu gibi bu kurbanda da vatandaşların kurban tercihi Nokta Besicilik’ten yana oldu. Yaklaşan kurban bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Nokta Besicilik’te hummalı bir çalışma gerçekleşiyor

Her yıl olduğu gibi bu kurbanda da vatandaşların kurban tercihi Nokta Besicilik’ten yana oldu. Yaklaşan kurban bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Nokta Besicilik’te hummalı bir çalışma gerçekleşiyor. Çok sayıda kurban alıcısının tercih noktası olan Nokta Besiciliğin yöneticilerinden Fikret Gül ile Kurban Bayramı öncesi yapılan hazırlıkları ve kurban alırken dikkat edilmesi gerekenleri konuştuk.
SİZ ETİNİZİ YERKEN KURBANINIZ HİSSELENİYOR

Geçtiğimiz yıla oranla kurbanlıklarda yüzde 10’luk bir fiyat artışının gerçekleştiğini ifade eden Fikret Gül, bu artışın kurban kesecek vatandaşları çok etkilemediğini ve Nokta Besicilik ailesi olarak her bütçeye uygun büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların mevcut olduğunu söyledi. Uzun yıllardır hizmet sektöründe faaliyet göstermelerinin avantajı ile kurbanlık hayvan satışı ve kesimini de titizlikle yürüttüklerini söyleyen Gül; “Her yıl tesislerimizde adeta bir bayram yaşanıyor. Kurbanın bereketi ile şenlenen gönüller tesislerimizde helal kesim standartları ile uzman ekibimiz eşliğinde titizlikle yürütülen kesim işlemleri ile bayram sevinçleri bir kat daha artıyor. Bizler Nokta Besicilik olarak sadece kurban satmıyor, aynı zamanda bayram gününde de müşterilerimizin kurbanlarını dini vecibeleri yerine getirerek hijyenik ve İslami usullere uygun bir şekilde kesip, hisselere ayırıp kendilerine teslim ediyoruz. Yani sevgili müşterilerimiz burada çaylarını içip, kurban etlerinden afiyetle yerken bizler de onların vekaletlerini alarak kesim işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Uzman ekipler eşliğinde kurban kesim işlemlerinin gerçekleşeceği Nokta Besicilik’te tüm personelin de heyecanla bayram gününü beklediğini belirten Fikret Gül, Nokta Besiciliğe her yıl artarak devam talebin kendilerini memnun ettiğini de söyledi.

KURBAN ALIRKEN DİKKAT EDİN

Kurbanlık satışlarının bu yıl iyi olduğunu söyleyen Gül, satışların iyi olması üreticinin yüzünü güldürüyor dedi. Kurbanlık alacak vatandaşların dikkat etmesi gereken hususlara da değinen Gül; “Kurban olabilmesi için, kurbanlık hayvanın süt dişlerini değiştirmiş olması gerekir. Kurban edilecek hayvanın, sağlıklı, azaları tam ve besili olması, hem ibadet açısından, hem de sağlık bakımından önem arz eder. Bu nedenle, kötürüm derecesinde hasta, zayıf ve düşkün, bir veya iki gözü kör, boynuzları kırık, dili, kuyruğu, kulakları ve memesi kesik, dişlerinin tamamı veya çoğu dökük hayvanlardan kurban olmaz” dedi.

Kurban kesmenin bütün zorluklarını bizimle aşın

Arnavutköy’de bulunan tesisimizde canlı büyükbaş ve küçükbaş kurban satış ve kesimi yapmaktayız.