Nokta Adak Kurban Satış ve Kesim Merkezi

2023 Kurbanlık Hisse Fiyatları

Kurban Hisse Kayıtlarımız Başlamıştır!

Hisse Satışı Nedir: Büyükbaş Kurban Hissesi satın almak isteyen mükelleflerin; yüz yüze, telefon veya internet yoluyla yapılan başvurularının bir havuzda toplanarak 7’şerli gruplar halinde bir araya getirilmesi ve her mükelleften alınan vekâletle, grup adına kurbanın alınması, kesilmesi, parçalanması ve paketlenerek istenildiği takdirde eve teslim edilmesi işlerinin tamamıdır.

Gayemiz: İslami hassasiyetlerden uzak yapılmakta olan Hisse Satışını, inandığımız değerlere uygun alternatif bir hizmet olarak sunabilmek.

Uluslararası şirketler tarafından İslami hassasiyetlerden uzak tamamen ticari kaygılarla yapılmakta olan Kurban Hisse Satışının, günümüz Türkiye’sinde ibadetten çok et satışı şeklinde gerçekleşmesi hususu göz önüne alındığında, bu alanda inandığımız değerlerle ters düşmeden yapılabilecek bir hizmetin alternatif olarak sunulup sunulamayacağı sorusu akıllara gelmektedir. Uluslararası şirketlerin bu işte pazar oluşturması ve bu pazardaki payını artırmak için yeni yatırımlarla yoluna devam etmesi varılacak sonucun ne kadar vahim olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Devlet politikası ve küresel şirketlerin yanında Müslümanlarda oluşturulan rehavet ve kolaycılığın kurban ibadeti üzerindeki en büyük tehlike olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek.

Tamda bu Nokta’da; Kurban kesmenin et satışı olmadığı aksine titizlikle yapılması gereken bir ibadet olduğu ve bu şuura sahip kişi ve kurumlarca yapılması gerektiği hususu dikkate alındığında Güldaş Şirketler Gurubu iştiraki olan Nokta Besicilik tarafından bu hizmet büyük bir titizlikle verilecektir.

İletişim Bilgilerimiz

Kurban Hisse Kayıt Formu

    Tanıtım Videomuz

    Kurban kesmenin bütün zorluklarını bizimle aşın

    Arnavutköy’de bulunan tesisimizde canlı büyükbaş ve küçükbaş kurban satış ve kesimi yapmaktayız.