Nokta Adak Kurban Satış ve Kesim Merkezi

İslami Usullere Göre Ücretsiz Adak Kurban Kesim ve Paketleme

İslami Usullere Göre Ücretsiz Adak Kurban Kesim ve Paketleme.. 25 yılı aşkın bir süredir siz değerli hayırseverlere adak satışı ve kurban satışı konusunda hizmet vermektedir. Bu 25 yılın 20 yılı İstanbul’un değişik yerlerinde adak ve kurbanlık satarak, son 10 yıllık zamanda ise şirketleşerek Arnavutköy’de bulunan AB standartlarındaki tesislerimizi yarattık. Arnavutköy’de bulunan AB standartlarındaki adak ve kurban teşhir ve kesimhanelerimizde yılın 365 günü 24 saat hizmet verilmektedir.

Ve son bir yıldır da internet üzerinden adak ve kurban satışı yapmaya başlamış bulunuyoruz. Öncelikli olarak siz saygıdeğer hayırseverlere yapacakları hayırlarında bir vesile olabilirsek ne mutlu bize. Adak ve kurban satışı hem hijyen açısından hem de zaman açısından önemlidir ve biz Nokta Adak Kurban olarak bunun farkındayız. Teknolojinin bize sunmuş olduğu her türlü iletişim aracından faydalanmayı günümüz metropol kültürü zorunlu kılmaktadır.

Bizde Nokta Adak Kurban olarak gerek Arnavutköy’de bulunan iki tesisimizde direk satışlarla, gerek telefonla arayan ve faks çeken hayırseverlere telefonla ve faksla ve ayrıca bir yıldır açılan internet sitemiz www.noktaadakkurban.com aracılığı ile internet üzerinden bize e-mail atan değerli hayırseverlere de internet üzerinden ulaşarak yapmak istedikleri hayırları en kısa sürede yerine getirmeye çalışmaktayız.

Tesisimizden Bilgiler

Tesisimiz 1.800 mt. büyüklüğünde olup siz saygıdeğer müşterilerimizin hizmetinde olduğumuzu hatırlatarak. Nokta adak kurban olarak siz saygıdeğer müşterilerimizin hizmetindeyiz.

– Tesisimizde 24 saat acık hizmet verilmektedir .
– Tüm Kredi Kartları geçerlidir . İslami usüllere göre kesim yapılır.

Kurban kesmenin bütün zorluklarını bizimle aşın

Arnavutköy’de bulunan tesisimizde canlı büyükbaş ve küçükbaş kurban satış ve kesimi yapmaktayız.